Belangrijke leverancier van Rijbeheersysteem, Elektronisch Bank het Een rij vormen Systeem, het Systeem van de het Ziekenhuisrij en enz.-oplossing met betrouwbare kwaliteit en geschikte technische ondersteuning.

Thuis

Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd

Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd

Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd
Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd
Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd
1 2 3
Het Kaartjesmachine van het rijbeheersysteem De Oplossing van het rijbeheersysteem in Bankwezen LEIDENE van het rijbeheersysteem Tegenvertoning
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ShangXu
Aantal werknemers : >100
Export pct : 80% - 90%

ONGEVEER


SHANGXU is een bedrijf gespecialiseerd in het verstrekken van een geïntegreerde volledige oplossing van het rijbeheersysteem, Digitale Signage Oplossing, de Kioskoplossing van de Self - serviceaanraking, het Systeemoplossing van de Klantenterugkoppeling en andere verwante Oplossing aan de gemeenschap inclusief van de openbare en privé industrieën, universiteit, en de commerciële organisaties ook specialiseren zich in Bankwezen, Overheid, de ziekenhuizen en enz.

 

Ons bedrijf houdt een team van hoogst bekwame en gemotiveerde mensen met 10 die jaar ervarings, bij het verstrekken van rendabele, innovatieve en betrouwbare gebouwd en gesteunde oplossingen wordt geconcentreerd.

 

Wij concentreren ons om 100%-kwaliteit, op tijd de dienst en de postverkoopdienst te leveren. 24x7 de dienst is onze backbone in de concurrerende industrie. Wij kijken vooruit zijn uw beste partner.

 

Advatange 

  • Professioneel
  • De goede Dienst
  • Betaalbare Prijs
  • Hoog - kwaliteit

China Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Cherish

Tel.: +8613826017042

Direct Stuur uw aanvraag naar ons