Belangrijke leverancier van Rijbeheersysteem, Elektronisch Bank het Een rij vormen Systeem, het Systeem van de het Ziekenhuisrij en enz.-oplossing met betrouwbare kwaliteit en geschikte technische ondersteuning.

Thuis ProductenHet ziekenhuis het Een rij vormen Systeem

1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem

1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem

  • 1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
  • 1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
  • 1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
  • 1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
  • 1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem
Productdetails:
Plaats van herkomst: GUANGZHOU
Merknaam: ShangXu
Certificering: CE certificate
Modelnummer: Sx-QMS063
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: De standaardkartons van de de Uitvoerverpakking met Schuim en ander beschermingsmateriaal
Levertijd: 7 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 500 reeks per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: rijbeheersysteem Taal: De Engelse/Arabische/Franse/veelvoudige gesteunde taal van Russian.etc
Functie: Rijbeheer, Slimme het Een rij vormen Kaartjesprinter Materiaal: Koudgewalst Staal
Garantie: 1 vrij jaar Printer: Epson 80mm Thermische Printer
Gebruik: RIJbeheer Touch screen: De Aanrakingspaneel van IRL
Os: Windows XP/Windows 7 Voeding: 110-240V 50HZ/60HZ
Type: getelegrafeerd/radio
Hoog licht:

Symbolisch het Aantalziekenhuis het Een rij vormen Systeem

,

1 het Ziekenhuis van de jaargarantie het Een rij vormen Systeem

,

1 jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem

 

Het elektronische het Ziekenhuis Symbolische Aantal het Een rij vormen Beheersysteem van de Systeemrij

 

Geavanceerd Elektronisch Rijbeheersysteem

 

Worden uw klanten gefrustreerd met lange rijen?

□Verliest u klanten wegens onverschillige werknemers?
□Creeert de inconsistente dienst een negatieve klantenervaring?


Zijn tijd bekeek u het Geavanceerde Elektronische Platform van de de Klantenervaring van het Rijbeheersysteem volledige. Als het Stromen Klantenstromen, Stijgende Productiviteit, die middelen optimaliseren, die tot nieuwe Opbrengststromen, VIP Klantenprioritization leiden.


Het Geavanceerde Elektronische Rijbeheersysteem definieert hoogst klantenzorg aan een klanten centric concept opnieuw. De geavanceerde Rij stemt omhoog uw wachtend gebied zodat uw cliënten een prettige ervaring door door hen de probleemloze en gepersonaliseerde dienst aan te bieden hebben.


Deze systematische benadering naar menigtebeheer geeft meer controle aan het front-end personeel, daardoor machtigend hen om de betere diensten te verzekeren. De geavanceerde staat-van-kunst die van het Rijbeheer Motor melden rust het beheer met informatie uit om hun personeelsprestaties tegen de dienstnorm voor voortdurende verbetering te meten.

 

Geavanceerde Kaartjesautomaat

 

De geavanceerde Automaat van het Rijkaartje, zoals de naam impliceert, geeft kaartjes aan klanten uit aangezien zij binnen lopen. Deze kaartjes zijn gedrukt volgens serienummers samen met uitgifte van biljettendatum en tijd


De geavanceerde Automaten van het Rijkaartje die wij aanbieden hebben veelvoudige de knoopopties van de categorie zachte aanraking. Elke zachte aanrakingsknoop beantwoordt aan verschillende categorie, kan het of in het ontvangstgebied of een ambtenaar worden geïnstalleerd kan de kaartjes aan de inkomende Klanten uitgeven.


De geavanceerde Printer van het Rijtouche screen zal meer verscheidenheid en flexibiliteit met multimedia gebaseerd overseinen aan de Klanten met optie geven om nieuwe berichten bij te werken. De schermen van verschillende media kunnen worden gebruikt om klant te informeren en te begeleiden door het proces om een kaartje in een georganiseerde en methodische benadering te verwerven. De gegeven schermopname zal de Uitgifte van biljettenambtenaar toelaten om de Geavanceerde Rij vereiste categorie op het Touche screen gemakkelijk te selecteren en die het kaartje aan de Klant uit te geven, op een thermisch document wordt gedrukt. Zodra het kaartje uitgegeven de „is Klant zal“ in het WACHTENDE GEBIED wachten tot zijn/haar kaartjesaantal wordt aangekondigd. Het volledige het kaartje van de softwareaanbieding uitgeven door de Dienstcentrum en het ontwerp/veranderen de lay-out van kaartjes die met embleem, datum en tijd worden gedrukt.

 

De geavanceerde Vertoning van de Rijstatus deelt mee de wachtende Klant hun draai niet mist, is het kaartjesaantal opgevlamd op de Statusvertoning samen met het audioklokkengelui. Dit wordt gevolgd met de audioaankondiging met 2 verschillend van uw keus.

 

Specificatie voor touch screen het een rij vormen kaartjesmachine sx-QTK171
Kabinet Allen in één koud staalkabinet
LCD Vertoning 17 de“ Vertoning van SAMSUNG LCD met resolutie van 1280*1024
Touch screen 17 het“ Touche screen van IRL
Thermische Printer

80mm Epson Thermische Printer met autosnijder

Het kaartje omvat (Tijd, Datum, Kaartje Nr., Aantal van het Wachten Kaartje, Dienstnaam & Type, Tegenaantal, uw bedrijfembleem en andere reclametekst…).

PC-Configuratie

Cpu: Intel 2.41Ghz

2G DDR3,500G HDD, USB-poort 6

Geïnstalleerd Windows 7 OS

Spreker Ingebouwde versterker en 2 sprekers
Voeding 110V-240V

 

Geavanceerde Rijstatus/Vertoning Van verschillende media

 


De geavanceerde Vertoning van de rijstatus kan in de wachtende gebieden worden opgezet, lobbyt gangen enz. om aan de klant naar de diensttellers met behulp van de aantallen van het flitsenkaartje opdracht te geven om samen met hun respectieve de diensttellers worden gediend.

 

De geavanceerde vertoning van de Rijstatus kan met het vooraf bepaalde het scrollen bericht worden geprogrammeerd wanneer het inactief is.
De geavanceerde Rijstatusvertoning Van verschillende media laat toe om eender welk videovoer in werking te stellen die een videoinput van afkomstig zoals DVD-speler of kabeltelevisie op Plasma/LCD/LED verstrekken

 

De geavanceerde Vertoning van de Rijstatus kan met de 2 verschillende Talen, na andere voor een meertalig publiek worden geprogrammeerd.

 

Geavanceerde Tegenvertoning

 

De geavanceerde Rij Tegenvertoning brengt wachtende Klant van tegen numoer en het kaartje op de hoogte die op elke teller worden gediend. Geëtiketteerd met het tegenaantal voor gemakkelijke identificatie, die opgezette muur, Bureau vast die of kan zijn van het plafond wordt opgeschort.


De geavanceerde rij tegenvertoning het te dienen kaartjesaantal, het kan worden geactiveerd wanneer de de dienstvertegenwoordiger de volgende klant roept, blijft het geactiveerd voor een bepaalde tijdspanne om macht te bewaren


De geavanceerde Rij Tegenvertoning kan met het vooraf bepaalde het scrollen bericht worden geprogrammeerd wanneer het inactief is. De geavanceerde Rij Tegenvertoning kan met de 2 verschillende Talen, na andere voor een meertalig publiek worden geprogrammeerd.

 

Geavanceerde Zachte de Tellerpost van e

 

Het is een software met al functionaliteit van de tellerpost, laat het de klant toe om de klant te roepen en te dienen en kan op om het even welke die computer worden geïnstalleerd aan de geavanceerde server via LAN aan het werk wordt aangesloten als exploitantterminal.

 


De geavanceerde Rij de Zachte Tellerpost is toont ook het gemiddelde tijd van de klant in de huidige categorie wacht, kan het ook de veelvoudige diensten tegen een enkele vlucht voor een klant, met veelvoudig werkschema bepalen die het roepen van de enige of veelvoudige categorieën toestaan, staat het het opeenvolgende en willekeurige roepen van klanten toe, deelt het teller met popup mee wanneer een kaartje wordt geproduceerd, heeft het de autooverdracht van de overdrachtoptie.

 

Geavanceerd Rapportsysteem

 

 

Het is multifunctioneel, netwerk toegelaten toepassingspakket. Zijn diverse nut omvatten kaartje die software, configuratiesoftware ontwerpen en hulpmiddel melden. Zijn krachtige verslagen van de rapporteringsmotor detailleren de dienstgegevens om u met beter besluit te helpen - makend.


De geregistreerde variabele omvat de diensttijd, wacht tijd, aantal van wachtende gediende klanten, klant, en klanten in het bijzonder categorie. Deze individuele fragmenten worden dan georganiseerd binnen aan vooraf bepaalde Rapporteringsformaten voor verdere analyse. De rapporten omvatten:


□Het tegen-personeel rapporteert efficiënt,
□Aanwijzing van spitsurenrapport,


Buiten vooraf opgemaakte rapporten, kunnen de gegevens visueel in de vorm van grafieken en grafieken, voor gemakkelijke interpretatie en vergelijking worden voorgelegd.

 

 

1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem 01 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem 11 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem 2

1 het het Aantalziekenhuis van de jaargarantie Symbolisch het Een rij vormen Systeem 3

Contactgegevens
Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Cherish

Tel.: +8613826017042

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten