Belangrijke leverancier van Rijbeheersysteem, Elektronisch Bank het Een rij vormen Systeem, het Systeem van de het Ziekenhuisrij en enz.-oplossing met betrouwbare kwaliteit en geschikte technische ondersteuning.

Thuis ProductenElektronisch het Een rij vormen Systeem

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning

 • Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
 • Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
 • Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
 • Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
 • Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning
Productdetails:
Plaats van herkomst: GUANGZHOU
Merknaam: ShangXu
Certificering: CE certificate
Modelnummer: Sx-QTKQMS148
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: De standaardkartons van de de Uitvoerverpakking met Schuim en ander beschermingsmateriaal
Levertijd: 7 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 500 reeks per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: rijbeheersysteem Taal: De Engelse/Arabische/Franse/veelvoudige gesteunde taal van Russian.etc
Functie: Rijbeheer, Slimme het Een rij vormen Kaartjesprinter Materiaal: Koudgewalst Staal
Garantie: 1 vrij jaar Printer: Epson 80mm Thermische Printer
Gebruik: RIJbeheer Touch screen: De Aanrakingspaneel van IRL
Os: Windows XP/Windows 7 Voeding: 110-240V 50HZ/60HZ
Type: getelegrafeerd/radio
Hoog licht:

IP het Symbolische Beheersysteem van de Netwerkrij

,

Stofdicht Rij Symbolisch Beheersysteem

,

Stofdicht IP Beheersysteem

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning

 

IP netwerk baseerde Meertalig Arabisch/Frans/de Rijbeheer van Rusland en enz.-en Symbolisch Aantalcontrole het Een rij vormen Systeem

 

Kort Overzicht

 

 

Ons Rijbeheersysteem (QMS) is een geavanceerd rijbeheersysteem bestaat uit een IP netwerk gebaseerd beheer en controlesysteem. De systeemwerken voor de takken nemen hardware en software naast de geavanceerde verfijnde eigenschappen, en uitvoerige verslagen op de verrichtingen en de personeelsprestaties op. De informatie van de het systeemstatus van de uitvoeringstijdrij en het eind van de gegevens van de dagrij van zijn beschikbaar in elke tak voor de controle van en het melden van doel.

Het systeem kan verschillende types van rapporten, realtime en statistieken, in dagelijks, Wekelijks en Maandelijks formaat verstrekken die het Beheerspersoneel toestaan om de prestaties van hun tegenpersoneel te analyseren, het wachten en de gediende klanten in de verschillende diensten, verstrekt de analyse om de productiviteit te verhogen en de efficiency, helpt om de Kwaliteit van de Diensten te verhogen, Tevredenheid van Klanten en klantenservices te verbeteren door de dienende tijd en andere eigenschappen zoals te minimaliseren:

 • Rapportering in real time
 • Transactielogboek; het verslag om verschillend type van de diensten te evalueren verstrekt door elk tegenpersoneel
 • Virtuele Tegenterminal die geen installatie bij tegenpersoneelspc vereist
 • Onbeperkte lengte van Kaartje
 • Verre Rapporteringssoftware

QMS-Beschrijving

QMS helpt om uitvoeringskostennen te verminderen door PC-hardware opnieuw te gebruiken, netwerk aanleg van kabelnetten en de werken van de softwareinstallatie verminderen. QMS bestaat uit de volgende apparaten:

 

(a) de Eenheid van de kaartjesautomaat. Dit is het belangrijkste systeemcontrolemechanisme. Het is een apparaat met fabriek preinstalled besturingssysteem en QMS-software. Het Windows-besturingssysteem wordt gebruikt wegens zijn stabiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties.

De specificaties van de Kaartjesautomaat:

– Ingebedde bewerker met Intel 2.41Ghz, 2G RAM, 500G-Harde schijf, 6 USB-poort, 1*Rj45-haven
– Vensters 7/10 besturingssysteem
– Geïntegreerd 17“ IRL touch screen LCD
– 80mm Epson thermische kioskprinter met autosnijder
– Geïntegreerde audioversterker en sprekers
– 10/100 mbpsethernet

– Veelvoudige gesteunde Taal

 

De kaartjesautomaat biedt de volgende functionaliteit aan:

De Dienst van het rijbeheer. De efficiënte motor van het rijbeheer leidt de lokale hardwareapparaten, statusupdates in real time, de opslag van rijgegevens, worden de de Rijgegevens van de rapportdruk enz. opgeslagen in harde schijf en blijven intact zelfs wanneer er een plotselinge stroomuitval is. Het systeem kan blijven van het punt van onderbreking werken wanneer de macht hervat. De rijgegevens kunnen file zijn aan interne USB-media om gegevensterugwinning te verlichten in het geval dat de kaartjesautomaat niet operationeel is. De kaartjesautomaat kan voor 24×7 worden aangezet en de gebruiker kan de de zittingstijden van de rijverrichting bepalen. De kaartjesautomaat steunt onbeperkt aantal diensten. Elke dienst kan worden bepaald om verschillende waaier van aantal te gebruiken en kan aan verschillend niveau van de dienstprioriteit worden geplaatst. Het systeem steunt ook alfanumerieke aantallen.

Kaartje het Uitdelen. Het heeft een geïntegreerde kioskprinter en het 17 ″ aanrakingslcd scherm aan afdrukwachtrijkaartje voor de gewenste dienst. Het intuïtieve gebruikersinterface verstrekt gebruikersvriendelijkheid en steunt Meertalig.

Een typisch kaartje bevat: -

– Het embleem van de klant – de de dienstnaam in veelvoudige taal
– het huidige gediende aantal – groetbericht in veelvoudige taal
– datum en tijd

Het kaartjesembleem, de kaartjeslengte en de groetberichten zijn programmeerbare gebruiker. Het de het schermontwerp en diensten zijn ook klantgerichte gebruiker.

Stemaankondiging. De kaartjesautomaat komt met stemaankondiging. Wanneer een kaartje door het tegen/de dienstpersoneel wordt geroepen, kondigt de kaartjesautomaat het ticgketaantal en tegenaantal via interne of externe audiosprekers aan. Dit wordt bereikt met behulp van een interne audioversterker die twee 10W-output en interne spreker kan leveren twee. De stemaankondiging kan in Meertalig zijn (b.v. Arabisch en het Engels of andere taal). De stem kan worden aangepast indien nodig.

Statusmonitor en Rapport. De kaartjesautomaat verstrekt een rapport in real time. Het rapport kan op elk ogenblik van de dag worden bekeken en worden gedrukt. Een uitvoerige lijst van dagelijkse, maandelijkse, periodieke en jaarlijkse rapporten is beschikbaar. De rapporten kunnen ook worden aangepast indien nodig. De rapporten kunnen naar Excel-formaat worden uitgevoerd en het uit drukken.

 

(b) virtuele Software Tegenterminal. VSCT is een tegendieapparaat door de teller wordt gebruikt het volgende kaartje te roepen. Het is zachte gebaseerd en geïnstalleerd in tegenpersoneelscomputer.

VSCT wordt gebruikt om volgende klant in rij, rappelklant, overdrachtklant aan een andere dienst, enz. te roepen.

 

VSCT biedt de volgende standaardfuncties aan:

– Login. Elk de dienstpersoneel moet login de terminal gebruiken. Gebruikerslogin kan bij om het even welke PC worden gedaan.

 

– Daarna. Oproepen volgende in lijnaantal.

 

– Prioritaire Niveaus. De verschillende prioritaire niveaus voor de verschillende diensten kunnen voor elke teller worden gevormd.

 

Rappel. Dit moet het laatste geroepen aantal herhalen. Het aantal zal op de Belangrijkste Vertoning zijn opgevlamd en ook opnieuw zal aangekondigd worden.

Opslag. Voor klant die niet bij de teller verschijnt nadat het aantal wordt geroepen, kan het aantal terug naar de wachtenrij worden opgeslagen voor later het roepen.

 

De overdrachtdienst. Na het dienen van de klant, kan het personeel het kaartje naar de vooraf ingestelde dienst of naar de verschillende dienst voor verdere verwerking overbrengen.

Overdrachtteller. Na het dienen van de klant, kan het personeel het kaartje naar een vooraf ingestelde teller of naar een verschillende teller voor verdere actie overbrengen.

 

(c) LEIDENE Tegenvertoning

  

De LEIDENE Tegenvertoning wordt normaal opgezet bij het tegenhoofd of op het bureau met behulp van een metaalpool. Het toont het huidige geroepen aantal. De apparatenspecificaties zijn als volgt:

 • leiden met 8 cijfers, Dotmatrix in Rode kleur met vast tegenetiket
 • Getelegrafeerde of Draadloze oplossingssteun
 •  
 • 110V-240V voeding
 •  

(d) LEIDENE Hoofdvertoning

  

De Belangrijkste Vertoning wordt gebruikt aan de informatie van de vertoningsrij zoals de rijaantal van de klant en teller/ruimteaantal met een pijl om de klant aan de teller te leiden.

 

Het wordt samengesteld uit dotmatrix led's, heeft het 1 of 2 of 3 of 4 of 5 of 8 lijnen, en de rijen kunnen verhoging vanaf klantenvereiste zijn.

De belangrijkste vertoning trekt de aandacht van de klant aan wanneer een rijaantal wordt geroepen. Het wordt gewoonlijk strategisch opgezet zoals in het gemeenschappelijke wachtende gebied waar van wachtende klanten de eerste informatie van hun aantal die zal krijgen worden geroepen en zij zullen opbrengst aan de respecteerde teller

(e) IP-adrestoewijzingen

Aangezien de QMS-apparaten verbonden LAN zijn, zou elk een uniek vast IP-adres moeten worden toegewezen. Dergelijke toewijzing moet uit netwerkbeheerder worden verkregen en zou zo in de project planning moeten worden overwogen.

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 0

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 1

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 2

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 3

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 4

Het stofdichte IP Netwerk baseerde Beheersysteem van de Rij het Symbolische Vertoning 5

Contactgegevens
Guangzhou ShangXu Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Cherish

Tel.: +8613826017042

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten